Opleidingenmarkt

Opleidingsmarkt

Jaarlijks biedt Lentiz | Dalton MAVO mbo- en havo-scholen uit de regio de gelegenheid deel te nemen aan een Opleidingsmarkt. Deze markt vindt plaats op een avond in november in het gebouw van Lentiz | Dalton MAVO en is bestemd voor leerlingen uit het 3e en 4e leerjaar én hun ouders/verzorgers. Op deze manier kunnen leerlingen dichtbij, in een vertrouwde omgeving, in één avond veel te weten komen over een groot aantal mbo-opleidingen en de havo-opleidingen in de regio (ISW Hoogeland en Gasthuislaan, Lentiz ReviusLyceum en Dalton HAVO Den Haag). De avond vormt daarmee een mooie eerste stap om gericht open dagen te kunnen gaan bezoeken.


Vooraf schrijven leerlingen zich in op maximaal 3 informatiebijeenkomsten verzorgd door 3 verschillende opleidingen. Tijdens die bijeenkomsten worden de aanwezigen door voorlichters van de vervolgopleiding geïnformeerd over de inhoud van deze specifieke opleiding, de mogelijkheden in het bedrijfsleven en eventuele voorwaarden die worden gesteld om op de opleiding te kunnen inschrijven. Hierbij is ook voldoende gelegenheid vragen te stellen aan de voorlichters.


Dit schooljaar vindt de Opleidingsmarkt plaats op 

  • dinsdagavond 13 november 2018
  • inloop vanaf 19:00 uur, 
  • aanvang 1e informatieronde 19:30 uur.


Organisatie van deze informatieavond is in handen van de decaan. Voor vragen over de Opleidingsmarkt kunt u bij haar terecht:  DZuidgeest@lentiz.nl

 

Scholen aanwezig op de Opleidingenmarkt

MS Word-bestandHier vindt u een overzicht van scholen aanwezig tijdens de Opleidingenmarkt en links naar hun sites.

 

Wat voor opleidingen worden per mbo-sector aangeboden?

Daarnaast is MS Word-bestanddit een document met een korte beschrijving per mbo-sector om bij oriëntatie inzicht en overzicht te bieden.