Aanmelden leerjaar 1

Inschrijven schooljaar 2019-2020Leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) van de basisschool zijn altijd welkom om kennis te maken met onze school. Er kan te allen tijde een afspraak worden gemaakt.


In de maanden voorafgaand aan het maken van een keuze voor een school, doen wij er alles aan u en uw zoon/dochter zo goed mogelijk van alle informatie over onze school te voorzien.


Hieronder een tijdspad van belangrijke data om in de gaten te houden.Oktober, november, december 2018


Voorlichtingen


In deze maanden organiseren de meeste basisscholen in het Westland en omgeving voorlichtingsavonden. Op deze manier kunt u als ouder(s)/verzorger(s) - soms ook met de leerlingen erbij - op de basisschool zelf presentaties bijwonen van verschillende scholen. Ook wij als Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum zijn bij vrijwel alle bijeenkomsten in onze regio. Onze speciale ambassadeurs van onze school komen langs om een presentatie te geven. Mocht u onverhoopt niet bij de voorlichting op uw basisschool aanwezig kunnen zijn, kunt u hieronder de presentatie terugkijken.


Presentatie voorlichtingen (wordt z.s.m. toegevoegd)Januari 2019


Basisschoolmiddagen

woensdag 23 januari 2019

14.00 - 16.00 uur voor Dalton MAVO

13.30 - 15.30 uur voor Dalton Het Groene LyceumFebruari 2019


Open Huis

Samen sfeer komen proeven? Tijdens het Open Huis kun je een rondleiding volgen en een praatje maken met leerlingen, ouders en docenten. Zelf op onderzoek uit kan natuurlijk ook!

Aanmelden is niet nodig.


donderdag 31 januari 2019

15.30 - 17.00 uur en 19.00 - 20.30 uurAanvullende informatieavond nieuwe ouders

Heeft u als ouder(s)/verzorger(s) toch nog vragen voordat jullie een keuze maken? Wij ontvangen ze graag op ze aanvullende informatieavond.

Aanmelden kan op onze website via deze link.


dinsdag 12 februari 2019

19.00 uur voor Dalton MAVO

19.30 uur voor Dalton Het Groene LyceumMaart 2019


Centrale inschrijfdag


Wij hebben met de ouder(s)/verzorger(s) van een leerling die zich voor onze school wil aanmelden altijd graag een persoonlijk aanmeldingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen wij graag met u als ouder samen met uw kind van gedachten wisselen en nemen wij het inschrijfformulier in ontvangst. Op die manier krijgen wij een beeld van de leerling áchter de informatie op papier.


woensdag 6 maart 2019

15.30 - 17.00 uur en 19.00 - 20.00 uur


Aanmelden voor deze inschrijfdag is niet nodig. Wel is het belangrijk de volgende informatie mee te nemen:


  • Identiteitskaart of paspoort leerling
  • Adviesformulier basisschool met unieke code
  • Indien van toepassing dyslexie- en/of dyscalculieverklaring
  • Een ingevuld aanmeldformulier voor 2019-2020 (PDF-bestandhier te downloaden)


De inschrijving kan pas in behandeling worden genomen als alle documenten tijdens het persoonlijk gesprek zijn ingeleverd.Intake voor Dalton Het Groene Lyceum

Belangrijk om te vertellen is dat het aanmelden voor Dalton Het Groene Lyceum via een intakegesprek gaat. U komt daarvoor dus niet naar de centrale inschrijfdag, maar vraagt vanaf januari 2019 een intakegesprek aan bij Mariëlle van der Maarel (mvdmaarel@lentiz.nl). Zij maakt dan met u een afspraak en helpt u verder in het aanmeldproces.

Meer informatie over het aanmelden voor Dalton Het Groene Lyceum kunt u hier vinden.