iDEALnet

Voor een veilige inning en verwerking van alle betalingen aan de school zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting iDEALnet. iDEALnet.nl is een gratis online dienst voor ouder(s)/verzorger(s) en/of studenten waarmee u onder andere op een gemakkelijke en veilige manier via de schoolwebsite kunt betalen voor bijvoorbeeld de ouderbijdrage, excursies, schoolreizen, schoolbenodigdheden en andere opleidingskosten. Zo heeft u altijd op uw eigen persoonlijke pagina een handig overzicht van uitgaven en uitgevoerde betalingen per schooljaar.


Wilt u meer weten over iDEALnet? In PDF-bestanddeze folder wordt e.e.a. stapsgewijs uitgelegd.

Eventueel kunt u ook de MS PowerPoint-bestandPowerPoint bekijken die wij als school hebben gemaakt.


Wij verzoeken u de opleidingskosten voor het nieuwe schooljaar via iDealnet te voldoen, omdat wij al uw betalingen via deze pagina administreren. Wij vragen u zich eerst eenmalig te registeren. Dit is een kleine handeling.


Registreren als ouder/verzorger voor uw inloggegevens voor iDEALnet.nl

 1. U ziet onderaan deze pagina het afgebeelde iDEALnet.nl inlogvenster, klik op Eerste keer iDEALnet?
 2. Vul de onderstaande gegevens en een werkend e-mail adres in, klik daarna op verzenden.

  Schoolcode: DAL121
  Leerlingnummer: Leerlingnummer
  Geboortedatum leerling: dd-mm-jjjj
  E-mailadres: werkend @ mailadres

 3. U ontvangt uw inloggegevens op het door u opgegeven e-mail adres voor directe toegang tot uw persoonlijke ouder-/gezinspagina.
 4. U kunt inloggen op uw persoonlijke ouder-/gezinspagina vanaf het inlogvenster (automatisch ziet u de naam van evt. meerdere kinderen in de webwinkel woonachtig op hetzelfde adres).
 5. Schaf de onderwijsartikelen aan via ‘Webwinkel’.


Aanschaffen van een product of dienst

Onderwijsartikelen schaft u aan via het bovenmenu ‘Webwinkel’ , waar u diverse artikelen en diensten aan uw winkelmandje kunt toevoegen en afrekenen. Wanneer u de gekozen items gaat afrekenen doorloopt u de afrekenwizard waar u kunt kiezen op welke manier u de bestelling wenst te betalen; zoals direct met iDEAL (u wordt doorgestuurd naar uw bank) of via automatische incasso (u print en verstuurt het ondertekende machtigingsformulier). PDF-bestandAanvullende informatie over iDEALnet over automatische incasso en termijnbetalen


Helpdesk voor het gebruik van iDEALnet.nl

Mocht u vragen hebben over het gebruik van iDEALnet.nl kijk dan naar het uitlegfilmpje of de meest gestelde vragen en antwoorden op de website www.idealnet.nl/ouders. Staat uw vraag hier niet bij stel deze dan via  www.idealnet.nl/helpdesk of bel naar het servicenummer op telefoonnummer 085-2734900. 


Heeft u inhoudelijke vragen over af te nemen producten of diensten naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met de schooladministratie via e-mail: daltonmavo@lentiz.nl of telefoonnummer 0174-624710 van de school.