Talentontwikkeling

  


                      


Op verschillende middagen zijn er na schooltijd experts in de school die met een groep leerlingen aan de slag gaan met kunst, sport of toneel. Het volgen van een talentgroep is voor alle leerlingen mogelijk, als je rooster het toelaat natuurlijk.


Talentgroep sport

In de talentgroep sport maak je kennis met meer sporten zoals skiën, zelfverdediging en fitness. Het is onze overtuiging dat de combinatie van bewegen en leren erg stimulerend werkt. Een gezonde geest in een gezond lichaam! In een schooljaar zijn er drie periodes waarin je deze extra sportlessen kunt volgen.


Talentgroep toneel

In de extra lessen toneel werk je toe naar een optreden of een uitvoering. Je kunt je eenmaal per jaar voor deze talentgroep opgeven.


Talentgroep kunst

Wanneer je deelneemt aan de talengroep kunst, is een tentoonstelling vaak het eindresultaat. In een schooljaar zijn er drie periodes waarin je extra kunstlessen kunt volgen.


Talentgroep techniek

Er is steeds meer interesse in technologie en daar gaan wij graag in mee! In deze talentgroep werk je aan nieuwe innovatie ideeën. In een schooljaar zijn er drie periodes waarin je extra technieklessen kunt volgen.


Beter in talen? Volg Frans!
Als je een extra uitdaging aankunt, kun je vanaf de onderbouw het vak Frans als extra keuzevak kiezen. Wij laten het advies van de basisschool meetellen in het besluit om je dit vak wel of niet te laten volgen. Als je het extra keuzevak Frans volgt, krijg je hierin twee uur per week extra les. Het vak telt mee voor de voortgang.