iDEALnet

LET OP

Schoolkosten vanaf schooljaar 2019/2020 via WIS Collect

 

Per 1 augustus 2019 stapt Lentiz onderwijsgroep voor de facturatie van de schoolkosten en (vrijwillige) ouderbijdrage over naar een andere partij. De facturen vanaf schooljaar 2019/2020 ontvangt u dan voortaan via WIS Collect. Alle kosten tot en met schooljaar 2018/2019 worden nog wel door onze huidige partij, IdealNet, afgehandeld.

 

Via WIS Collect bieden wij de schoolkosten digitaal aan u aan. Daarvoor is het belangrijk dat uw juiste e-mailadres bij ons bekend is. Wij verzoeken u dan ook om uw e-mailadres in {…….} te controleren en zo nodig aan te passen. U kunt de facturen direct per iDeal betalen en desgewenst kiezen voor betalen in termijnen. Vanaf 1 augustus 2019 is het niet meer mogelijk om contant te betalen op school.

 

Heeft u nog niet alle schoolkosten en (vrijwillige) ouderbijdragen voor schooljaar 2018/2019 voldaan? Dan verzoeken wij u dit alsnog tijdig te doen. Dit voorkomt dat u in het nieuwe schooljaar nog herinneringen en aanmaningen ontvangt van iDealNet.

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de schooladministratie, mevr. Van Ewijk via T. 0174-671172


Voor een veilige inning en verwerking van alle betalingen aan de school (bijvoorbeeld buiten school activiteiten, werkweek, schoolreisje/kamp, ouderbijdrage e.d.) zijn wij Lentiz onderwijsgroep een samenwerking aangegaan met Stichting iDEALnet.

Via het inlogvenster van iDEALnet op onze website kunt u als ouder/verzorger direct registreren, de hiervoor benodigde gegevens ontvangt u in een brief van iDEAL.net.

Zodra uw registratie voltooid is kunt u vanuit het inlogvenster direct inloggen op uw persoonlijk ouderpagina. Het gebruik van iDEALnet is gratis voor de ouders/verzorgers.

 

Graag vragen wij uw medewerking om al uw betalingen aan school te gaan verrichten via iDEALnet. Dit biedt een aantal belangrijke voordelen zoals het betalen via iDEAL (met uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving) of via een eenmalige of doorlopende machtiging.

 

Uiteraard wordt met alle gegevens van uw kind zorgvuldig omgegaan en is de server waarop deze staan goed beveiligd. Bij een vervallen openstaande post of voor de begeleiding van het gebruik van de ouderpagina kunt u eventueel gebeld worden door Stichting iDEALnet.

Bedankt voor uw medewerking.

Vragen over iDEALnet?

Bekijk de meest gestelde vragen en antwoorden op  www.idealnet.nl/ouders  

Staat uw vraag hier niet bij?

Mail naar service@idealnet.nl  of bel het servicenummer voor ouders (085) 273 49 00.