Kamp leerjaar 1

Het lijkt nog ver weg, maar op de achtergrond is de kamporganisatie hard aan het werk om het jaarlijkse kamp voor de eersteklassers voor te bereiden. Ook dit jaar belooft het kamp een ontzettende leuke week te worden, vol met verschillende activiteiten, waarbij samenwerken, samen ontdekken en plezier maken centraal zullen staan!


Gedurende de aanloop naar het kamp zult u meer informatie ontvangen. In deze brief staat de eerste belangrijke informatie over het kamp. Dit gaat o.a. over de bestemming, de betaling en enkele andere zaken.

Het kamp wordt dit jaar gehouden van maandag 29 mei 2017 tot en met donderdag 1 juni 2017.

Op vrijdag 2 juni 2017 zijn de leerlingen die op kamp zijn geweest vrij.


Bestemming

Dit jaar zijn we te gast in groeps-accommodatie ‘De Hoof’ in Someren in Noord-Brabant. Het is een groot en mooi complex met ruime sportvelden in een bosrijke omgeving.


Betaling

De kosten van het kamp bedragen €175,- per leerling. In dit bedrag zitten alle kosten voor uw zoon/dochter tijdens het kamp, zoals het vervoer, het verblijf, het eten en de activiteiten die we ondernemen.

Voor de betaling van het kampgeld ontvangt u binnenkort een uitnodiging via ons betaalsysteem iDEALnet. Wij vragen u dringend dit bedrag voor 1 februari 2017 te voldoen.

Indien u vragen heeft over de betaling, kunt u contact opnemen met Ingrid van Ewijk van de financiële administratie via het mailadres; ivewijk@lentiz.nl

Dringend verzoek om deze vragen voor eind december 2016 te stellen.


Leerlinggegevens

Wij vinden het erg belangrijk dat we op de hoogte zijn van eventuele bijzonderheden over uw zoon/dochter, zodat we hier tijdens het kamp rekening mee kunnen houden. U kunt hierbij denken aan diëten of medicijngebruik. Tijdens de rapportgesprekken ontvangt u van de mentor een kampformulier. Wij zouden het op prijs stellen als u dit formulier invult en retourneert naar de mentor voor 1 december 2016. Uiteraard is het ook mogelijk om het formulier ter plekke in te vullen en in te leveren!


Wij hopen dat u voldoende bent geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,


De kamporganisatie 2017