activiteitenweek

In de week van 7 tot en met 10 juni vindt er een activiteitenweek plaats voor klas 2. Er zijn deze week verschillende activiteiten waar de leerlingen aan mee zullen doen. Dit is een verplichte schoolweek, dus worden alle leerlingen van klas 2 verwacht. Leerlingen uit klas 1 die niet deelnemen aan het kamp, draaien met het programma van de activiteitenweek mee. Er zijn voor ouders/verzorgers  geen kosten aan verbonden.

Hieronder het programma van de activiteitenweek:

 

Op maandag 6 juni volgen alle leerlingen het normale lesrooster.

 

Op dinsdag 7 juni zullen alle leerlingen een survivalparcours afleggen

Leerlingen moeten dus kleding en oude schoenen aantrekken die vies mag worden.

Dit survivalparcours vindt plaats op het parcours van RCMD de Coureur, Vlaardingsedijk 5 te Maassluis. De leerlingen zorgen zelf dat zij op de afgesproken tijd, die in hun programmaboekje staat, aanwezig zijn op locatie. De tijden zijn per groep wisselend, de eerste zal om 8.30 uur starten en de laatste om 13.00 uur. Het parcours duurt tussen de 2 en 3 uur. Er is een kleedruimte beschikbaar.

 

Op woensdag 8 en donderdag 9 juni worden de klassen in twee groepen verdeeld omdat er een dubbel programma wordt gedraaid. De groepen zullen op deze dagen naar het strand gaan of een fietstocht maken.

Stranddag

Groep 1 gaat op woensdag naar het strand.

Hier zullen zij allerlei sportactiviteiten doen. Zij moeten dus sportkleding aantrekken die eventueel vies mag worden. Ook moeten zij zorgen dat zij zelf op de fiets naar het strand van Monster (Molenslag) komen. Om 10.00 uur verzamelen we bij strandtent Bondi Beach. Om 14.00 uur zal deze dag afgelopen zijn. Donderdag gaat deze groep een fietstocht maken.

 

Fietstocht

Groep 2 gaat woensdag een fietstocht door het Westland maken, waarbij zij in hun groepje op verschillende Westlandse plekken komen. Hiervoor is het ook belangrijk dat de leerlingen met de fiets naar school komen. Het is van belang dat de fiets in goede staat is, zodat leerlingen onderweg niet met pech komen te staan. In het programmaboekje, dat de leerlingen deze week op school krijgen, staan de tijden hoe laat ze op school moeten zijn. Donderdag zal deze groep naar het strand gaan.

 

 

Op vrijdag 10 juni gaan alle leerlingen zwemmen bij het zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk.

Om 9:30 uur verzamelen we vóór het zwembad en om 14.00 uur is deze dag afgelopen. Het adres is Hoogwerf 9 in Naaldwijk.

 

 

 

De leerlingen krijgen een programmaboekje waarin het programma staat en hoe laat zij elke dag aanwezig moeten zijn. Op school krijgen de leerlingen te horen in welke groep zij zitten. De leerlingen dragen er zorg voor om elke dag een eigen lunchpakket en genoeg te drinken van thuis mee te nemen.

 

Uiteraard is er gedurende deze week voldoende begeleiding . We hebben met dit programma een leuke activiteitenweek georganiseerd en hebben er veel zin in. We hopen op goed weer.

 

Wanneer u vragen heeft, kunt u mailen naar avmil01@lentiz.nl. Tijdens deze week is de schoolreceptie het aanspreekpunt.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Fadime Özhan,

Mandy van Winden,

Duarte Smit,

Peter Jordaan en

Agnes van Mil