Eindexamententoonstelling 2017

NAALDWIJK 14 APRIL 2017 – Negentien jonge kunstenaars uit de eindexamenklas Beeldende Vakken van het Lentiz Floracollege exposeren vanaf vrijdag 21 april hun werk in de Bibliotheek in Naaldwijk.

 

Het gaat om kunstwerken die zij hebben gemaakt in het kader van hun Centraal Eindexamen Kunstvakken. Daarvoor moesten ze in 12 uur tijd ontwerpen en studies maken die leiden tot een kunstwerk met als thema ‘Dromen’. Dat heeft een hoop verschillende kunstwerken opgeleverd, zoals schilderijen, tekeningen, beelden en installaties.

 

Komende vrijdag om 17.00 uur wordt de tentoonstelling geopend door de beroemde Westlandse kunstenaar Arnold Beugelsdijk, die bekend is als kunstschilder, fotograaf en filmmaker. Daarnaast is hij ook cursusbegeleider en organiseert kunstwandelingen langs beelden in de openbare ruimte.

 

Wie onder het genot van een hapje en drankje – tevens verzorgd door leerlingen van het Floracollege – de opening wil bijwonen is van harte welkom in Bibliotheek Westland, aan de Sint Martinusstraat in Naaldwijk. De toegang is gratis.

 

Ook daarna zijn de kersverse kunstwerken nog een aantal weken te zien tijdens openingsuren van de bibliotheek.