Valentijn Schoolfeest

Op donderdag 16 februari 2017 is ons Valentijns schoolfeest met DJ BOMBASTIC voor de klassen 1, 2 en 3 van het Floracollege!

Dit schoolfeest vindt plaats in het Teejater te Naaldwijk.

De aanvang is van 20.00 uur tot 20:30 uur. Daarna sluiten de deuren. Indien leerlingen vertrekken mogen zij, in verband met het overzicht, niet meer naar binnen. Om 23:00 uur is het feest afgelopen.

Vrijdag 17 februari, de dag erna, zijn deze klassen het eerste uur vrij.


De kaartverkoop start vanaf donderdag 9 februari a.s. De leerlingen kunnen t/m 16 februari iedere lunchpauze in de aula beneden toegangskaarten kopen. Een vooraf gekocht kaartje kost 5 euro en aan de deur 6 euro. Deze toegangsprijs is inclusief 1 consumptiemuntje voor frisdrank. Uiteraard is het gebruik van alcohol verboden (wordt dus ook niet verkocht) en mag er niet worden gerookt.

 

De dresscode voor dit liefdevolle feest is ROOD/ LOVE.

Bij het vorige schoolfeest hadden de volgende leerlingen de mooiste outfits. Zij zagen er prachtig uit en hebben een gratis toegangskaartje gewonnen:

Lizet Zwinkels, Demi van den Berg, Atalia Khelawan, Agnieszka Smyk, Demi van Leeuwen, Puck Harteveld, Carolien ten Have, Dilano Luiten, Fabiënne Switzar en Ronald de Geus.

Volgende week ontvangen zij op school dit kaartje.

 

We hopen er een spetterend feest van te gaan maken!