Onze vacatures

Lentiz | Floracollege is een eigenzinnige vmbo-school midden in de Greenport Westland. De regio is van groot belang voor ons onderwijs; veel leerlingen werken al in de Greenport en door middel van stages en bijzondere onderwijstrajecten verstevigen we het contact met onze omgeving. In ons onderwijs willen wij ruimte bieden aan ieders talent. Onze betrokken docenten geven les aan een diverse groep leerlingen. Het Lentiz | Floracollege heeft ongeveer 800 leerlingen in alle leerwegen van het vmbo.

De kernwaarden van de school zijn:

• Ondernemend
  • Betrokken
  • Eigenzinnig
  • Resultaatgericht

Geen (geschikte) vacatures? U kunt altijd een open sollicitatie sturen!
Sollicitatie richten aan sollicitatie@lentiz.nl.

Burg. Elsenweg 8

2670 AD Naaldwijk

______________________________________________________________________________________

Bevlogen docent 'landbouw en natuurlijke omgeving'