Bevlogen docent biologie/NaSk voor het vak Mens en Natuur

Vacaturenummer:  FLC-2017-juni-01
Publicatiedatum:  14-06-2017


Lentiz onderwijsgroep is een innovatieve scholengroep voor voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo) in het gebied Nieuwe Waterweg Noord, Midden-Delfland en het Westland. Lentiz staat voor goed onderwijs voor alle leerlingen, is ondernemend en ontwikkelt innovatieve onderwijsprojecten in samenwerking met de regio. Lentiz onderwijsgroep telt 11 scholen met 7500 leerlingen en 850 medewerkers.


Voor Lentiz | Floracollege in Naaldwijk zoeken wij een:

Bevlogen docent biologie/NaSk voor het vak Mens en Natuur


Tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot vaste benoeming
Ingangsdatum: 1 augustus 2017
Werktijdfactor: 0,6  fte


Lentiz | Floracollege is een ondernemende, betrokken, eigenzinnige en resultaatgerichte school midden in de Greenport Westland. De regio is van groot belang voor ons onderwijs: veel leerlingen werken al in de Greenport en door middel van stages en bijzondere onderwijstrajecten verstevigen we het contact met onze omgeving. In ons onderwijs willen wij ruimte bieden aan ieders talent. Onze betrokken docenten geven les aan een diverse groep leerlingen. Lentiz | Floracollege heeft ongeveer 900 leerlingen in alle leerwegen.


De speerpunten van de school zijn:
• Maatwerk;
• ICT ter ondersteuning van het primaire proces;
• Internationalisering;
• Kwaliteitszorg.


Op onze website vind je meer informatie over onze school: www.lentiz.nl/floracollege.


Functieomschrijving
Wij zoeken een enthousiaste en gepassioneerde docent voor het geven van de lessen Mens en Natuur (biologie, natuurkunde en scheikunde). Je geeft voornamelijk les aan onze leerlingen in de onderbouw in alle leerwegen (bbl, kbl, gl/tl). Je maakt deel uit van een enthousiast team dat innovatief is op het gebied van Mens en Natuuronderwijs binnen onze school.


Functie-eisen
De lessen Mens en Natuur worden projectmatig gegeven. Mede daarom is het belangrijk dat je veel verschillende werkvormen kan toepassen en flexibel bent. Je kunt je goed aansluiten bij de belevingswereld van onze leerlingen. Je toont initiatief in het leergebied, het onderwijsteam en de school als geheel.


Wat vragen wij:
• Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor het vak biologie/NaSk. Ook kandidaten met een Pabo
   bevoegdheid en de bereidheid om, onder voorwaarden, een tweedegraads bevoegdheid
   biologie/natuurkunde/scheikunde te behalen, kunnen reageren;
• Je hebt enkele jaren werkervaring in het onderwijs;
• Ervaring in het vmbo is een pre.


Wat bieden wij:
• Ruime opleidings- en professionaliseringmogelijkheden;
• Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Goede arbeidsvoorwaarden, binnen de cao mbo.


Past deze functie bij jou? Neem voor meer inlichtingen over de vacature contact op met Dhr I. Jonkman, teamleider onderbouw (0174 – 671170 of ijonkman01@lentiz.nl).

Voor informatie over arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met de heer G. Riet, HRM adviseur (010 – 434 99 25).


Reageren
Je kunt solliciteren via onderstaand formulier - stuur je cv mee als bijlage. Wil je liever schriftelijk solliciteren? Richt je sollicitatie aan dhr I. Jonkman, Postbus 299, 2670  AH Naaldwijk. Wij ontvangen je sollicitatie graag voor 22 juni 2017Sollicitatieformulier