Evenementen op school

Er gebeurt heel veel op het Groen: zowel op school zelf als daarbuiten. Denk aan speciale projecten van de TTO-klassen of bijzondere excursies en reizen.

 

We zullen hier verslag doen van al dit soort evenementen. We willen zoveel mogelijk verslagen van leerlingen hier laten zien.


November 2016: Afgelopen weken bezocht Eredivisie- en Champions League-scheidsrechter Serdar Gözöbüyük de leerlingen van Lentiz | Groen van Prinstererlyceum.

Vanuit zijn stichting Sport Connecting Us ging hij met leerlingen van 4 mavo in een workshop in gesprek over respect voor elkaar in het veld, maar vooral ook in het dagelijks leven.

Zijn workshop is een mix van persoonlijke ervaringen, tv-fragmenten, stellingen en discussie. Zijn doel is leerlingen te inspireren en te motiveren kansen te pakken om hun doelen te bereiken. Getuige uitspraken van leerlingen als ‘Hij heeft me echt geraakt’ en ‘Hij zet me aan het denken’ is hij daarin zeker geslaagd!

 

MS Word-bestand Internationale avond, 21 april 2016

 

Het MS Word-bestandLentiz-voetbaltoernooi 2016: gewonnen door ons damesteam!

 

Er werden in december 2015 Kerstkaarten verstuurd naar patiënten in het Vlietland Ziekenhuis. Kijk MS Word-bestandhier voor een reactie vanuit het ziekenhuis.

 

Leerlingen van het Groen hebben zich ingezet voor de Serious Request actie van 3FM. MS Word-bestandHier een verslag daarover van mevrouw Van Bree

 

 

Tijdens de kerstviering is er gecollecteerd voor een actie in Litouwen. Kijk MS Word-bestandhier voor een verslag van meneer Minnaard over zijn bezoek aan Vilnius in de kerstvakantie.
 

Onze TTO-leerlingen uit MS Word-bestandmavo 3 en uit MS Word-bestandhavo 5 bezochten in oktober 2015  Dublin. Van beide groepen een kort verslag.

 

4 havo en 4 vwo gingen op 2 juli op MS Word-bestandexcursie naar Den Haag. Een verslag van Negar Sardari


MS Word-bestandBoogschieten als Odysseus klas 3 gymnasium, juni 2015

 

MS Word-bestandExcursie naar Ieper (T3): 1 juli 2015, verslag van May Lynn Dobbelstein

 

MS Word-bestandUitleg BHV/EHBO bij V4, juni 2015

 

MS Word-bestandSlovenië-reis T3A mei 2015

 

MS Word-bestandWalibi-uitje examenkandidaten 29 mei 2015

MS Word-bestandVerslag van Linda van Deursen (M4)


MS Word-bestandWalibi-uitje T1H 29 mei 2015

 

Tijn Vogel krijgt van mevrouw Brama een bloemetje 

namens het Groen