MaS Vacatures

De maatschappelijke stage vindt plaats bij maatschappelijke organisaties en -projecten in bijvoorbeeld zorg, welzijn, sport, cultuur of natuur.  Maar, als je nog niet bekend bent met dit soort organisaties is het soms helemaal niet zo makkelijk een stage te vinden.  Daar helpen we je graag bij.
We gaan er vanuit dat je zelf een stage zoekt. Wel kan jouw MAS-coordinator je op weg helpen of jouw vragen beantwoorden.  Sinds dit schooljaar kun je ook zelf het stage-aanbod van Vlaardingen  bekijken op www.masactief.nl  Een site, speciaal voor jullie!
Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om zelf een organisatie te zoeken die niet op deze site staat. Leuk juist, er is zoveel vrijwilligerswerk!


Hoe werkt www.masactief.nl ?
Het gebruik van deze stagesite is voor iedereen die op zoek is naar een maatschappelijke stageklus. Je kunt hier stages zoeken en/of jezelf inschrijven. Wil je reageren op een stageklus, dan moet je eerst inschrijven. Je krijgt dan een persoonlijke inlogcode.   Met die code kun je reageren op het aanbod.
Heb je een leuke klus gevonden, dan ontvang je de gegevens van de organisatie. Je laat deze even zien aan jouw stage coördinator op school en vervolgens kun je zelf contact opnemen met de organisatie.


De mas-coordinatoren, Mevrouw De Vries en Mevrouw Pranger hebben ook altijd een aantal vacatures. Loop dus vooral even langs voor vragen of tips in kamer 300.