Lyceo Examentrainingen

Het is zover: uw zoon of dochter zit in het examenjaar. Een spannend jaar met als absoluut hoogtepunt de eindexamens.

Graag bieden wij uw zoon of dochter de mogelijkheid om een extra examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij ons op school en worden aangeboden tegen gereduceerd tarief. 

 

Lyceo examentraining: zelfvertrouwen en zekerheid, zonder zenuwen

De examentraining van Lyceo zorgt ervoor dat uw zoon of dochter optimaal wordt voorbereid op de (school)examens. Alle stof wordt herhaald en er wordt samen met uw zoon of dochter gekeken naar de onderdelen waar hij/zij moeite mee heeft. Een examentraining duurt twee dagen. 


Bewezen effectief voor alle vakken en alle niveaus

Als enige aanbieder in Nederland laat Lyceo het effect van de examentrainingen wetenschappelijk toetsen door een onafhankelijke partij: SEO Economisch Onderzoek, gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam. Gemiddeld verbeteren examentrainingen van Lyceo het centraal examencijfer met 0,7 punt.

 

Onafhankelijke methode en lesmateriaal

Lyceo werkt met een geheel eigen methode en lesmateriaal, ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Deze methode is de afgelopen elf jaar in de praktijk getoetst en continu verbeterd.

 

Direct inschrijven

De examentrainingen vinden plaats op 3 t/m 4 mei 2018. De vwo examentrainingen worden aangeboden voor € 169,00. Inschrijven voor een examentraining kan via www.lyceo.nl/lentizgvp.

Wij raden u aan niet te lang te wachten met inschrijven zodat uw kind verzekerd is van een plek.

 

Informeer mij later

Klik hier als u later in het jaar geïnformeerd wilt worden over examentrainingen.

 

In de praktijk

Bent u benieuwd hoe een examentraining van Lyceo eruit ziet? Klik dan hier

 

 

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar: 071-79 000 40.