Onze vacatures

De Lentiz onderwijsgroep is een jonge onderwijsorganisatie in het gebied Nieuwe Waterweg Noord: van het Westland tot de grenzen van Rotterdam. Wij verzorgen onderwijs voor leerlingen en deelnemers in vmbo, mavo, havo, vwo en mbo. Kernwoorden in het onderwijs zijn: leerling- en competentiegericht, een geïntegreerde zorgstructuur, activerende didactiek en samenwerkend leren. Onze teams zijn ambitieus en gericht op professionalisering en ontwikkeling.

Lentiz | Geuzencollege is een echte Vlaardingse school die met haar activiteiten midden in de Vlaardingse samenleving staat. Dat doen we door ongeveer 800 leerlingen een goede en veilige leeromgeving te bieden met veel kansen en uitdagingen waarbij we sociaal en maatschappelijk verantwoord handelen zoveel als mogelijk stimuleren en uitvoeren. We luisteren goed naar onze leerlingen om te bepalen welke lessen we aanbieden. De school biedt alle leerwegen van het vmbo aan met de mogelijkheid van Leerwegondersteuning (LWO). Met een breed vmbo-aanbod aan opleidingen we de lessen tot een uitdaging. Zo helpen we onze leerlingen het beste uit zichzelf te halen en bereiden we hen voor op de vervolgopleiding en op een plaats in de maatschappij.


We zijn een christelijke en veilige school en zijn trots op onze duurzame leefomgeving!Binnen Lentiz | Geuzencollege hebben wij op dit moment onderstaande vacatures. Wil jij een open sollicitatie doen? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en cv naar sollicitatie-GEU@lentiz.nl.