Belangrijke data

Inschrijven schooljaar 2019-2020Leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) van de basisschool zijn altijd welkom om kennis te maken met onze school. Er kan te allen tijde een afspraak worden gemaakt.


In de maanden voorafgaand aan het maken van een keuze voor een school, doen wij er alles aan u en uw zoon/dochter zo goed mogelijk van alle informatie over onze school te voorzien.


Hieronder een tijdspad van belangrijke data om in de gaten te houden.Oktober, november, december 2018


Voorlichtingen


In deze maanden organiseren de meeste basisscholen in het Westland en omgeving voorlichtingsavonden. Op deze manier kunt u als ouder(s)/verzorger(s) - soms ook met de leerlingen erbij - op de basisschool zelf presentaties bijwonen van verschillende scholen. Ook wij als Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum zijn bij vrijwel alle bijeenkomsten in onze regio. Onze speciale ambassadeurs van onze school komen langs om een presentatie te geven. Mocht u onverhoopt niet bij de voorlichting op uw basisschool aanwezig kunnen zijn, kunt u hieronder de presentatie terugkijken.


Presentatie voorlichtingen (wordt z.s.m. toegevoegd)Januari 2019


Basisschoolmiddagen


Vind uw zoon/dochter het leuk om onze school van binnen te bekijken en een proefles te volgen? Kom dan naar een van onze basisschoolmiddagen op woensdagmiddag.

Aanmelden kan op onze website via deze link.


woensdag 16 januari 2019

14.00 - 16.00 uur voor Dalton MAVO (!VOL!)

13.30 - 15.30 uur voor Dalton Het Groene Lyceum (!VOL!)


woensdag 23 januari 2019

14.00 - 16.00 uur voor Dalton MAVO

13.30 - 15.30 uur voor Dalton Het Groene LyceumFebruari 2019


Open Huis

Samen sfeer komen proeven? Tijdens het Open Huis kun je een rondleiding volgen en een praatje maken met leerlingen, ouders en docenten. Zelf op onderzoek uit kan natuurlijk ook!

Aanmelden is niet nodig.


donderdag 31 januari 2019

15.30 - 17.00 uur en 19.00 - 20.30 uurAanvullende informatieavond nieuwe ouders

Heeft u als ouder(s)/verzorger(s) toch nog vragen voordat jullie een keuze maken? Wij ontvangen ze graag op ze aanvullende informatieavond.

Aanmelden kan op onze website via deze link.


dinsdag 12 februari 2019

19.00 uur voor Dalton MAVO

19.30 uur voor Dalton Het Groene LyceumMaart 2019


Aanmelden Dalton Het Groene Lyceum


Op Lentiz | Dalton Het Groene Lyceum hebben wij met de ouders en de leerling die zich voor onze school wil aanmelden altijd een persoonlijke intake. Als de keuze op onze school is gevallen, willen wij u graag samen met uw kind ontmoeten om van gedachten te wisselen. Op die manier krijgen wij een beeld van de leerling áchter de informatie op papier. Aan de hand van een intakeformulier en een inschrijfformulier is er een gesprek van ongeveer een half uur. Ook vragen wij aan de leerling om iets mee te nemen waar hij of zij trots op is.

Om een intakegesprek aan te vragen vraagt u vanaf januari 2019 een intakegesprek aan bij Mariëlle van der Maarel (mvdmaarel@lentiz.nl). Zij maakt dan met u een afspraak en helpt u verder in het aanmeldproces.


Mocht u samen met uw zoon of dochter worden uitgenodigd voor een intake gesprek is het belangrijk de volgende zaken mee te nemen:


  • Identiteitskaart of paspoort
  • Adviesformulier basisschool met unieke code
  • Indien van toepassing dyslexie- en/of dyscalculieverklaring
  • Een ingevuld aanmeldingsformulier voor 2019-2020 PDF-bestand(hier te downloaden)
  • Een ingevuld intakeformulier (PDF-bestandhier te downloaden)


De inschrijving kan pas in behandeling worden genomen als alle documenten tijdens het persoonlijk gesprek zijn ingeleverd.Aanmelden Dalton MAVO

Belangrijk om te vertellen is dat het aanmelden voor Dalton MAVO op de centrale inschrijfdag plaatsvindt.

Meer informatie over het aanmelden voor Dalton MAVO kunt u hier vinden.