Belangrijke data

Kom eens bij ons langs op Lentiz | VMBO Maasland!

Je kan op verschillende manieren bij ons langs komen om kennis te maken met onze school, de docenten en de leerlingen. Hieronder staan activiteiten die wij voor nieuwe leerlingen organiseren om een beeld van onze school te kunnen krijgen.
Wij hechten belang aan persoonlijk contact met onze ouders. Vandaar dat wij met alle ouders een aanmeldingsgesprek voeren. Tijdens dit gesprek willen wij graag met u van gedachten wisselen over uw dochter/zoon, zodat wij een beeld krijgen van de persoon achter alle papieren informatie. 


In de aanmeldingsweek vinden alle aanmeldingsgesprekken met de ouders plaats. Indien u uw kind wilt aanmelden voor Lentiz VMBO Maasland kunt u vanaf 1 februari 2019 een afspraak maken voor dit gesprek.


De aanmelding wordt dan pas in behandeling genomen indien alle documenten tijdens het persoonlijke gesprek zijn ingeleverd.

 

Na de aanmeldingsweek wordt er door onze medewerkers druk gewerkt aan een zorgvuldige afhandeling van de aanmelding. Er zullen intakegesprekken plaatsvinden en er wordt telefonisch contact opgenomen met de basisschool.

Met vmbo groen kun je alle mbo-opleidingen doen!