Je nieuwe klas

Wanneer je gekozen hebt voor VMBO Maasland kan je natuurlijk bijna niet wachten totdat je weet bij wie je in de klas komt. Wij organiseren daarom vlak voor de zomervakantie een kennismakingsmiddag. Je maakt nog voor de zomervakantie kennis met je nieuwe klasgenoten en met je mentor.

Direct na de zomervakantie beginnen we met de introductiedagen. Op een leuke manier leer je dan iedereen en het schoolgebouw snel beter kennen.

Op Lentiz | VMBO Maasland zijn er drie soorten eerste klassen: de BL/KL-klas, de KL/(GL)-klas en de GL/TL-klas. Je wordt in een van deze klassen ingedeeld naar het door de basisschool gegeven advies. Aan het eind van de tweede klas wordt pas vastgesteld op welk niveau je examen gaat doen.

Je wilt natuurlijk graag bij je vrienden van de basisschool in de klas komen. Wij doen onze best om dit te regelen, maar helaas is dit vaak niet mogelijk. Er wordt allereerst gekeken naar de hulp die jij nodig hebt om zo goed mogelijk te kunnen presteren!