Comenius klas wint gesprek met Andre Kuipers!

Update: op dinsdag 12 juni spreekt B1A met Andre Kuipers!

 

Klas B1A heeft met haar filmpje een radiocontact van 10 minuten met Andre Kuipers in het Internationale Ruimtestaion ISS gewonnen!!!

 

Lees hieronder de brief waarin uitslag bekend is gemaakt:

Van harte gefeliciteerd!

André Kuipers heeft het filmpje van jullie team Comenius uitgekozen als winnaar van Ruimteschip Aarde Missie 2! André zei over dit  filmpje: Dit filmpje heeft de uitstraling van een professionele commercial. Er is goed gebruik gemaakt van verschillende technieken en presentatievormen om aandacht te vragen voor het smelten van de polen en de plastic soep in zee. Met praktische alledaagse voorbeelden laat dit team zien wat we zelf aan deze problemen kunnen doen: de fiets nemen, de verwarming lager en plastic in de prullenbak.   Op de video kan je zien wat André nog meer over jullie zegt http://www.ruimteschipaarde.nl/ruimtelog/Andr-Kuipers-kiest-de-winnaars-van-Missie-2-video-/166
Hiermee hebben jullie  een radiocontact met André Kuipers gewonnen in de week van 20 tot en met 25 mei, samen met het de Driemaster uit Hoek van Holland. Precieze datum en tijdstip krijgen we ongeveer 2 weken van te voren van NASA te horen. Wij stellen jullie dan zo snel mogelijk op de hoogte. Hou er ook rekening mee dat het nog kan verschuiven: in de ruimtevaart is nooit iets zeker! Het contact gaat plaatsvinden bij Nationaal Ruimtevaartmuseum in Lelystad.