George Maduro Award voor Floris en Kevin


Jet Bussemaker, prinses Laurentien, Ronnie Flex, Nathan Rutjes en nog veel meer bekende Nederlanders waren op 30 mei aanwezig in de Ziggo Dome om te vieren dat jongeren de wereld een stukje mooier maken.

Young Impact vindt dat jongeren niet hoeven te wachten tot ze volwassen zijn om hun dromen uit te voeren. Zij kunnen nu de wereld veranderen.


Alle derdeklassers van het Reviuslyceum hebben meegedaan aan Young Impact en het park opgeruimd, mensen complimenten gegeven, met ouderen spelletjes gedaan of flessen opgehaald om geld in te zamelen voor een goed doel.


Floris en Kevin van Dijk zijn door Young Impact genomineerd als jonge helden, omdat zij eerder dit jaar een echtpaar uit het ijs hebben gered. Via social media haalden zij de meeste stemmen en sleepten zo de George Maduro award in de wacht. Deze werd uitgereikt door de kinderburgemeester van Madurodam in de Ziggo Dome. George Maduro maakte als jonge held tijdens de Tweede Wereldoorlog het verschil. Verder waren er prijzen op het gebied van educatie, innovatie, gemeenschap en milieu waar allerlei jonge mensen werden gehuldigd voor de bijdrage die zij hebben geleverd.