Naschoolse huiswerkbegeleiding en bijles

Samenwerking Lentiz Reviuslyceum en Lyceo

Vanaf de eerste week na de zomervakantie biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Lentiz Reviuslyceum. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen. p>


Even voorstellen…

Namens Lyceo stel ik me graag aan u voor. Ik ben Leonie van Mil en ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor de Lyceo-vestiging. Ik ontmoet u graag op één van de ouderavonden die vanuit de school worden georganiseerd, maar u kunt uiteraard ook langskomen of een afspraak met mij maken.

 

Effectiever huiswerk maken

Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij belangrijk vinden. Lyceo helpt daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers.

Lyceo biedt twee, drie of vier dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 14:00 uur tot 18:00 uur. Dagen en tijden uiteraard in overleg.

 

Moeilijke vakken worden weer leuk met Bijles

Uw kind heeft moeite met een schoolvak of loopt achter met de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind beter presteert.

 

Begeleiding van Lyceo in het kort

Bij Lyceo is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt. Wij werken samen met het Lentiz Reviuslyceum en hebben regelmatig contact met mentoren en docenten. Zo kunnen wij de begeleiding goed afstemmen op de behoeften van uw zoon of dochter.

We werken altijd in kleine groepen, zodat uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de begeleiding is.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles kunt u bij mij terecht. U kunt mij telefonisch bereiken op: 06-83703996 en per e-mail via: leonie.vanmil@lyceo.nl


Op www.lyceo.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over onze werkwijze, tarieven etc.