Reviuslyceum bruist van activiteiten

Career day

Onlangs bezocht een aantal leerlingen van het Reviuslyceum de zgn career day die gehouden werd bij de Technische Universiteit Delft. Deze dag was georganiseerd voor 4 havo en 5 vwo en deze leerlingen hebben gezien hun profielkeuze veel interesse in vakken als wiskunde, natuurkunde, scheikunde en techniek. Tijdens deze dag werden de leerlingen extra enthousiast gemaakt over technologie.
Wat is technologie? Waar is technologie? Wie werken er in de technologie en wat kunnen we er zelf mee? De activiteiten hielden rekening met de belevingswereld van de leerlingen en leverden bijzondere persoonlijke ervaringen op. 
 


Debatwedstrijd.

Met het Lyceum Vos, het Stedelijk Gymnasium, het Geuzencollege,
het  Groen van Prinstererlyceum en het Reviuslyceum was er kort geleden een debatwedstrijd. Deze werd gehouden in de Kroepoekfabriek te Vlaardingen.
Leerlingen die goed zijn in discussiëren en argumenteren en die bovendien niet te verlegen zijn om voor een groot publiek hun mond open te doen deden hier aan mee. Alize, Gizem, Jennifer, Davey en Stefan deden enorm hun  best om zo hoog mogelijk te eindigen maar haalden helaas de finale niet. Jammer maar toch zijn we trots op deze leerlingen.


 

Kerst sing-a-long bij Reviuslyceum

Op dinsdag 17 december vindt de traditionele kerst sing-a-long weer plaats. Thema dit jaar is: “Winter wonderland”.
Van zingen word je vrolijk en zeker als het met een groep mensen gebeurt. Dit jaar zijn ook mensen uit de buurt die de kerstsfeer willen proeven van harte welkom.