Dalton doneert!

Groot Westland

Groot Westland, woensdag 5 december 2018, Naaldwijk - Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum presenteert: 'Dalton doneert!'. Tijdens de kerstmarkt op donderdag 13 december organiseren leerlingen en docenten allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting Jarige Job.


In Nederland zijn er meer dan 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis te weinig of geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox ter waarde van 35 euro. Hierin zit alles dat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school. Met slingers, ballonnen, eens schooltraktatie en natuurlijk een mooi cadeau is ook voor deze kinderen hun verjaardag een feestje.


Bezoekers zijn 13 december van harte welkom tussen 14.30 uur en 17.30 uur om er een gezellige kerstmarkt met een recordopbrengst voor Stichting Jarige Job van te maken. Adres: Professor Holwerdalaan 60-62 in Naaldwijk. Net als voorgaande jaren werkt de school met strippenkaart á 5,00 of 10,00 euro per stuk.