Kerstmarkt voor goede doel

Het Hele Westland

Het Hele Westland, 12 december 2018 Naaldwijk - Leerlingen en docenten van Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum organiseren op donderdag 13 december een kerstmarkt. Onder het motto 'Dalton Doneert' wordt met acitiviteiten geld ingezameld voor Stichting Jarige job.


Deze stichting helpt kinderen in arme gezinnen door hen een verjaardagsbox ter waarde van 35 euro te geven. Hierin zit alles dat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school. Met slingers, ballonnen, een traktatie voor op school en een mooi cadeau.


Daarnaast is afgesproken dat iedere leerling vooraf al een euro doneert. Op die manier is er een startbedrag van 850 euro en kunnen er al 25 verjaardagsboxen worden uitgedeeld.


Net als voorgaande jaren werkt de school met strippenkaarten. Deze zijn te koop bij binnenkomst en kosten 5 of 10 euro per stuk. Bij aankoop van een grote strippenkaart krijgt men een consumptiebon cadeau. Met deze strippenkaarten is het mogelijk mee te doen aan het rad van avontuur, hapjes en drankjes te kopen, deel te nemen aan spellen of een modeshow te bezoeken. Daarnaast worden er planten, bloemen, groente, fruit en kerstdecoratie verkocht, wordt er een tweedehands boekenwinkel opgezet, verkoopt de talentgroep kunst zelfgemaakte creaties en kunnen nagels gelakt en haar gekruld worden. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid spinninglessen aan te moedigen en te sponsoren.


Bezoekers zijn welkom op donderdag 13 december tussen 14.30 uur en 17.30 uur bij Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum aan de Professor Holwerdalaan 60-62 in Naaldwijk.