Boeken

Hoe verloopt de inlevering van je schoolboeken?

Je schoolboeken lever je aan het eind van het schooljaar weer in. Dat gebeurt op school, waar je ook meteen een inleverbewijs zult ontvangen.
 
Zoals je weet, hebben wij dit helemaal uitbesteed aan Iddink. Van hen ontvang je informatie over de dag en het tijdstip waarop jij de boeken dient in te leveren, inclusief een Inleverformulier waarop staat om welke boeken het gaat.
 
Op de afgesproken dag is er op school een inleverteam van Iddink aanwezig. Zij scannen en controleren de boeken. Eventuele schade of vermissingen worden ter plekke vastgesteld, en je ontvangt een inleverbewijs. Bewaar dit goed.
 
Het kan zijn dat er een korte wachtrij ontstaat, waarvoor we je begrip vragen. Indien je verhinderd bent, kun je iemand anders vragen jouw boeken in te leveren. Eventueel kun je de boeken op eigen kosten opsturen naar Iddink, maar dan heb je geen inleverbewijs. Doe dit dan wel vóór de inleverdag om een boete te voorkomen! 

Hoe kom je aan je nieuwe schoolboeken?

In de zomervakantie worden je schoolboeken voor het nieuwe schooljaar op je huisadres bezorgd. Wij hebben dit helemaal uitbesteed aan de firma Iddink. Voorwaarde is wel dat je ze op tijd bestelt!
 
Je schoolboeken zijn grotendeels gratis. Veel boeken zijn tweedehands omdat we ze meerdere jaren gebruiken. Deze boeken moet jij aan eind van het schooljaar dus weer inleveren. Tijdens het bestellen op www.iddink.nl wordt dan ook van je gevraagd dat je instemt met de bruikleenvoorwaarden.
 
Op www.iddink.nl kun je ook gemakkelijk je leermiddelen bestellen die niet gratis zijn, zoals atlassen, woordenboeken, rekenmachines e.d. Ook kan het zijn dat Iddink bepaalde schoolbijdragen voor ons int.
 
Vóór de zomervakantie ontvang je nog precieze informatie over het bestelproces!