iDEALnet

Voor een veilige inning en verwerking van alle betalingen aan de school (bijvoorbeeld buiten school activiteiten, werkweek, schoolreisje/kamp, ouderbijdrage e.d.) zijn wij Lentiz onderwijsgroep een samenwerking aangegaan met Stichting iDEALnet.

Via het inlogvenster van iDEALnet op onze website kunt u als ouder/verzorger direct registreren, de hiervoor benodigde gegevens ontvangt u in een brief van iDEAL.net.

Zodra uw registratie voltooid is kunt u vanuit het inlogvenster direct inloggen op uw persoonlijk ouderpagina. Het gebruik van iDEALnet is gratis voor de ouders/verzorgers.

 

Graag vragen wij uw medewerking om al uw betalingen aan school te gaan verrichten via iDEALnet. Dit biedt een aantal belangrijke voordelen zoals het betalen via iDEAL (met uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving) of via een eenmalige of doorlopende machtiging.

 

Uiteraard wordt met alle gegevens van uw kind zorgvuldig omgegaan en is de server waarop deze staan goed beveiligd. Bij een vervallen openstaande post of voor de begeleiding van het gebruik van de ouderpagina kunt u eventueel gebeld worden door Stichting iDEALnet.

Bedankt voor uw medewerking.

Vragen over iDEALnet?

Bekijk de meest gestelde vragen en antwoorden op  www.idealnet.nl/ouders  

Staat uw vraag hier niet bij?

Mail naar service@idealnet.nl  of bel het servicenummer voor ouders (085) 273 49 00.