Software SLIM

Bij slim.nl is het mogelijk om tegen hoge kortingen (tot wel 90%) software te kopen, niet alleen besturingssystemen en netwerksoftware, maar ook virusbeveiliging, firewalls, back-up software, en grafische software. Enkele namen van aangeboden softwareleveranciers zijn Microsoft, Adobe/Macromedia, McAfee, Symantec en Roxio.

Naast software verkoopt slim.nl ook tijdschriften en boeken op computer- en multimediagebied, games en (binnenkort ook) computergadgets. Uiteraard ook met hoge kortingen. Slim.nl levert de bestelling binnen 24 uur op het thuisadres.

Via de knop ‘Nieuwe student/ouder’ op de homepage van slim.nl kunt u zich registreren. Naast uw mailadres en adresgegevens geeft u ook de naam van de school. Kies: Lentiz onderwijsgroep (14YD) (Vlaardingen). Slim.nl controleert elke inschrijving. Wij maken hierbij gebruik van de databank met daarin de instellingen die bij SLBdiensten en slim.nl zijn aangesloten.

U ontvangt hierna een e-mail van slim.nl met een gebruikersnaam en wachtwoord. Na bevestiging van deze e-mail, kunt u de officiële maar veel voordeligere producten van slim.nl bestellen. Slim! Zo kan iedereen huiswerk of werkstukken maken met dezelfde pakketten als op school.

Tot ziens bij slim.nl!