Beleidsmedewerker HRM (m/v)

Vacaturenummer: STF –2018-12-01
Publicatiedatum: 21-12-2018


Lentiz Onderwijsgroep is een innovatieve scholengroep voor voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs in de regio’s Nieuwe Waterweg Noord, Midden-Delfland en het Westland. Met ons onderwijs willen we mede vorm geven aan de wereld van morgen. We hebben een scherpe eigen visie en eigen kwaliteitsagenda, waarbij we de lat hoog leggen. Samenwerk en - om te komen tot uitwisseling van kennis en ervaring – zit ons in de genen. Lentiz Onderwijsgroep telt 14 scholen met 7300 leerlingen en 800 medewerkers. Voor onze afdeling Human Resource Management zijn wij op zoek naar een:

Beleidsmedewerker HRM (m/v)

Tijdelijk dienstverband voor één jaar (met een mogelijkheid tot verlenging van het dienstverband)
Werktijdfactor: 0,6
Ingangsdatum: in overleg


Ben jij hbo/wo opgeleid en heb je 3 tot 5 jaar werkervaring in het vakgebied van HRM of een meer algemene beleidsfunctie? Ben je een makkelijke, snelle schrijver en zoek je een uitdagende baan met een veelheid aan HR-onderwerpen waarin je je verdiept? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!


De stafdienst Human Resource Management van de Lentiz onderwijsgroep adviseert en ondersteunt de Raad van bestuur, de directies van de scholen en de stafmana¬gers van Lentiz bij vraagstukken rondom organisatieontwikkeling, strategische personeelsplanning en personeelsontwikkeling. Lentiz | HRM is regionaal georganiseerd en ondersteunt leidinggevenden bij de concrete uitvoering van alle personele vraagstukken rondom instroom, doorstroom en uitstroom, de ontwikkeling van medewerkers, casemanagement. Maar ook het uitdenken en (her)schrijven van beleid – waaronder de concrete toepassing van wet- &regelgeving hoort tot ons aandachtsgebied. De HRM-afdeling werkt zoveel mogelijk vraaggestuurd waarbij de interactie met onze scholen groot is. 


Functieomschrijving:
Als beleidsmedewerker ondersteun en adviseer je manager HRM bij het ontwikkelen van beleid (of aanpassen van bestaand beleid). Samen met de vier locatieadviseurs organiseer je het denkproces en de input vanuit de schoollocaties.


Functie-eisen
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en schrijft makkelijk en motiverend Nederlands. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in een team te werken en je bent gericht op samenwerking. Een aanpakkersmentaliteit, analytisch vermogen, het snel en makkelijk zaken kunnen opschrijven alsmede adviesvaardigheden zijn essentieel.


Wat vragen wij?
• Hbo- of wo-opleiding in een relevante richting;
• 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in het onderwijs;
• Je bent enthousiast, doortastend en een teamspeler;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Aantoonbare affiniteit met veranderings- en implementatieprocessen in de onderwijssector;


Wat bieden wij?
• Een zelfstandige functie in een ondernemend team in een prettige werksfeer;
• Uitvoering van je werkzaamheden voornamelijk op het stafbureau;
• Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
• Een dienstverband voor bepaalde tijd voor 1 jaar (met een mogelijkheid tot verlenging van het dienstverband);
• Indeling afhankelijk van opleiding en ervaring in salarisschaal 9/10 (vanaf € 2474 tot € 4123 maximaal) volgens de
  cao-mbo (middelbaar beroepsonderwijs);


Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hanneke Visser, Manager  (06 – 0652480645). Voor informatie over de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Roeja Dobbelstein, Sr. HRM-adviseur 
(010 – 204 16 42).


Herken je jezelf in deze vacature?
Stuur dan je CV, korte motivatie en twee producten van je hand per e-mail naar sollicitatie-STF@lentiz.nl  t.a.v. drs. Hanneke Visser.  Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 16 januari 2019.


De brievenselectie vindt plaats op vrijdag 18 januari.
Gesprekken vinden plaats op:
 maandag 21 januari 2019 (ochtend) => eerste gesprek
 vrijdag 25 januari 2019 (middag) => tweede gesprek
Een assessment kan onderdeel van de selectie uitmaken.


Collega’s van Lentiz worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Sollicitatieformulier