iDEALnet

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Stichting iDEALnet. Dit is een gratis online dienst waarmee u onder andere op een gemakkelijke en veilige manier via de schoolwebsite aan school kunt betalen voor bijvoorbeeld de ouderbijdragen, excursies, schoolreizen, schoolbenodigdheden, gymkleding etc. U heeft op uw persoonlijke ouder-/gezinspagina een handig overzicht van afgenomen producten en diensten en uitgevoerde betalingen. 

 

Verzoek betaling schoolkosten via uw persoonlijke pagina 

Wij vragen u de schoolkosten ten behoeve van uw kind(eren) via de link naar iDEALnet op de schoolwebsite te voldoen, omdat wij al uw betalingen via iDEALnet.nl administreren. Wij vragen u zich eerst eenmalig als ouder te registreren via onze schoolwebsite, dit is een kleine handeling. 


Ga naar iDealnet.nl

Klik onder de iDEALnet inlogbox op ‘Eerste keer iDEALnet’ en vul de onderstaande gegevens in.


Schoolcode: GVP121

Leerlingnummer: Het leerlingnummer van uw kind

Geboortedatum: dd-mm-jjj

E-mail adres: door u zelf in te geven. U krijgt een bevestigingsmail met uw inloggegevens op dit mailadres.


Betalen via iDEALnet

Wanneer u bent ingelogd ziet u schoolkosten klaarstaan onder ‘Mijn rekening’. Deze kunt u afrekenen via iDEAL, automatische incasso of overschrijving door op ‘Nu afrekenen’ te klikken en de genoemde kosten aan te vinken. Wenst u via automatische incasso (evt. in termijnen) te betalen vul dan eerst het machtigingsformulier in bij ‘Mijn machtiging’ om van deze betaalwijze gebruik te kunnen maken bij het afrekenen.

 

Helpdesk voor ouders voor het gebruik van iDEALnet.nl:

Mocht u vragen hebben over het gebruik van iDEALnet.nl kijk dan naar de meest gestelde vragen en antwoorden op de site www.idealnet.nl/helpdesk. Staat uw vraag hier niet bij stel deze dan via het contactformulier of bel naar het servicenummer: 085-2734900. Hebt u inhoudelijke vragen naar aanleiding van dit bericht dan kunt u contact opnemen met de schooladministratie via e-mail: groenvanprinsterer@lentiz.nl of op telefoonnummer 010-4357000 van de school.

 

Hieronder vindt u een informatiefolder over iDEALnet: 

PDF-bestandiDEALnet uitlegfolder