Expert teeltspecialist glastuinbouw

De expert teeltspecialist is een opleiding die op initiatief van Kasgroeit, Lentiz | cursus en consult en Inholland is ontwikkeld voor teeltverantwoordelijken in de glastuinbouw.

De opleiding is gericht op HBO denk en werkniveau en bevat een breed spectrum van voor de teelt relevante onderwerpen. Naast de bestaande onderwerpen als plantenfysiologie, bemesting en klimaat  is ook veel aandacht voor innovatie en state-of-the art ontwikkelingen zoals het Nieuwe Telen. Veel onderwerpen zullen daarom ook worden geïntroduceerd door gastsprekers waarna teelt docenten van Inholland zorgdragen voor de theoretische onderbouwing.

De opleiding wordt afgesloten met een toetsing. Wij zien deze opleiding eigenlijk als een must voor iedere teeltspecialist die kennis wilt opfrissen en op de hoogte wil worden gehouden van de actuele ontwikkelingen in de sector. Deze opleiding (door Kasgroeit erkende opleiding) is een waardevolle aanvulling op uw dossier.

 

Inschrijven

 


 
Naam
Expert teeltspecialist glastuinbouw
 
Dagdelen
20
 
ID
50313
 
Prijs
€3600,- (excl. BTW)
 
Onderwerpen
Plantenfysiologie, bemesting, energiemanagement, opzetten teeltplan, gewasbescherming, internationalisering
 
Doelgroep
Afhankelijk van de voorkennis en ervaring kunt u instromen in een van de opleidingsmodules. De opleiding leidt op naar een branche-erkend diploma.
 
Hulpmiddelen
 
 
Cursusdata:
Datum
Tijd
Weekdag
Locatie