Onze vacatures

Het LIFE College maakt onderdeel uit van de Lentiz onderwijsgroep. Dit is een jonge onderwijsorganisatie in het gebied Nieuwe Waterweg Noord: van het Westland tot de grenzen van Rotterdam. De Lentiz Onderwijsgroep verzorgt onderwijs voor leerlingen en deelnemers in vmbo, mavo, havo, vwo en mbo. Binnen het LIFE College wordt er onderwijs verzorgd voor vmbo en mbo.


Kernwoorden in het onderwijs zijn: leerling- en competentiegericht, een geïntegreerde zorgstructuur, activerende didactiek en samenwerkend leren. Onze teams zijn ambitieus en gericht op professionalisering en ontwikkeling.


Wil je een open sollicitatie doen? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en cv naar sollicitatie@lentiz.nl. Wij hebben op dit moment de volgende vacature(s):

 

Bevlogen docent Nederlands

14/3/2019

Vacaturenummer: LFV-2019- dec -01 Publicatiedatum:  maart 2019   Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Lentiz biedt onderwijs aan in voltijd, deeltijd en in de vorm van contractactiviteiten. De ontwikkeling van de...