Onze vacatures

Het LIFE College maakt onderdeel uit van de Lentiz onderwijsgroep. Dit is een jonge onderwijsorganisatie in het gebied Nieuwe Waterweg Noord: van het Westland tot de grenzen van Rotterdam. De Lentiz Onderwijsgroep verzorgt onderwijs voor leerlingen en deelnemers in vmbo, mavo, havo, vwo en mbo. Binnen het LIFE College wordt er onderwijs verzorgd voor vmbo en mbo.


Kernwoorden in het onderwijs zijn: leerling- en competentiegericht, een geïntegreerde zorgstructuur, activerende didactiek en samenwerkend leren. Onze teams zijn ambitieus en gericht op professionalisering en ontwikkeling.


Vacatures:

Stageplaats: Stagiair(e) Communicatie M/VLentiz | LIFE College is een school voor VMBO en MBO in Schiedam. Onze school is anders dan andere scholen. Een school waar talent van leerlingen en studenten centraal staat. Dat willen wij ook met alle communicatiemiddelen uitstralen. Wij zoeken een enthousiaste, leergierige HBO-stagiair(e) meeloopt en meewerkt met onze communicatieadviseur. Wij bieden je een brede stage, waarbij je mag kennismaken met allerlei facetten van het communicatievak: van het bedenken van campagnes tot het organiseren van evenementen, het beheren van de social media accounts en het genereren van free publicity: alles komt aan bod! Ben jij leergierig en enthousiast? Kom dan bij LIFE College stagelopen!

Wij zoeken een 2e, 3e of 4e jaars HBO stagiaire van de opleiding Communicatie Management, Communicatie & Mutimedia Design of een soortgelijke hbo-opleiding, die het leuk vindt om mee te werken aan de volgende activiteiten:

Het helpen bedenken en uitvoeren van communicatieactiviteiten
Het organiseren van evenementen en voorlichtingsactiviteiten
Het geven van voorlichting aan verschillende doelgroepen 
Het bedenken van creatieve campagnes voor verschillende doelgroepen
Het schrijven van persberichten
Het beheren van social media en de website

Het vormgeven van communicatiemiddelen
...? Misschien heb je zelf nog ideeën?

Doel is dat je aan het eind van je stage een goede indruk hebt gekregen van alle veelvoorkomende werkzaamheden binnen het communicatievak en dat je je hebt ontwikkeld op een breed vlak. Ook hopen we dat jij met je frisse blik een aantal nieuwe, creatieve ideeën op het gebied van communicatie bij ons brengt.


Deze stage is voor jou als je:


- leergierig, flexibel en creatief  bent;
- zowel uitvoerend als strategisch ervaring op wil doen;

- het leuk vindt om je eigen ideeën te bedenken en daar ook uitvoering aan mag geven;
 - goed kan schrijven of dat graag wil leren; 
- het leuk vindt om te (leren) organiseren en voorlichting te geven.

Bij voorkeur ben je een aantal maanden beschikbaar (periode van september t/m januari of febuari t/m juni).


Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats? Stuur dan je CV en een motivatie naar Eva Kuijpers (Communicatieadviseur), ekuijpers02@lentiz.nl. Heb je vragen, dan kan je ook telefonisch contact opnemen via tel. 06-51038986.