Extra informatie iDEALnet

Printen van uw machtiging voor automatische incasso
Door een machtiging af te geven voor een automatische incasso wordt het voor u als ouder heel eenvoudig om de aangeschafte artikelen af te rekenen. Er is een machtigingsformulier op uw persoonlijke ouderpagina ingevuld met uw gegevens op de pagina ‘Mijn machtiging’ . U vult uw IBAN-bankrekeningnummer met BIC-code in met de juiste tenaamstelling en plaats van de rekeninghouder (IBAN en BIC controle via www.ibanbicservice.nl).  


Het formulier ondertekenen en opsturen (postzegel niet nodig) naar:

Stichting iDEALnet
Inzake Derdengelden rekening
Antwoordnummer 90142
3009 VB Rotterdam

 

Zodra het formulier verwerkt is, ontvangt u automatisch per e-mail een bericht dat uw machtiging geactiveerd is. Dit duurt doorgaans 5-7 werkdagen vanaf het moment van verzenden. Nadat uw machtiging is geactiveerd kunt u altijd uw bestellingen afrekenen met de automatische incasso.

Direct afronden van uw bestelling na afdrukken machtiging  Na het afdrukken van uw machtiging kunt u direct al doorgaan met het afronden van uw bestelling met de betaaloptie Automatische incasso. Vergeet u dan niet vandaag uw machtiging te ondertekenen en in te versturen.  Voor het eventueel stopzetten van uw machtiging kunt u naar de pagina “Mijn Machtiging”. U kunt uw openstaande en afgehandelde orders inzien via Overzichten >Rekeningoverzicht.

 

Betalen in termijnen
In uw persoonlijke (ouder-/gezins-) pagina staat bij een product of dienst van school aangegeven of betalen in meerdere termijnen mogelijk is. Dit is alleen mogelijk  als u een machtiging voor automatische incasso heeft afgegeven.

 

Controleer uw gegevens en houdt deze actueel
Indien er wijzigingen zijn in uw e-mailadres, telefoonnummer(s) of woonadres verzoeken wij u vriendelijk uw gegevens zo spoedig mogelijk bij te werken op de pagina “Mijn gegevens”. Zo weet u zeker dat alle (belangrijke) berichten door u worden ontvangen. Belangrijke overige wijzigingen van u of uw kind(eren) dient u altijd aan de school te melden.