Routebeschrijving

Ons schoolgebrouw is mooi gelegen in een rustige wijk aan de Noordvliet bij het Wipperspark en is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer.

 

Met het openbaar vervoer

Onze school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 250 meter van de school is een bushalte van lijn 126 (halte Vermeerlaan). Het busstation Maasland ligt op vijf minuten lopen en het station Maassluis Centraal op iets meer dan tien. U kunt uw route plannen met behulp van 9292.

 

Met de auto

uit de richting Vlaardingen/Rotterdam en Naaldwijk

Neem afslag 7 op rijksweg A20. Volg de borden "Maassluis".

U passeert direct een Shell tankstation.  Ga bij de stoplichten rechtsaf (Bilderdijklaan). Aan het einde van deze straat ziet u ons gebouw al liggen. 

 

uit de richting Maasland/Shipluiden/Den Haag

Neem afslag 4 op de rijksweg A4. Volg de borden "Schipluiden" en "N468".

Rijd de N468 helemaal af tot u bij het dorp Maasland komt. Volg de borden "Maassluis" totdat u door Maasland heen bent. Rijd rechtdoor onder het viaduct van rijksweg A20.

U passeert direct een Shell tankstation.  Ga bij de stoplichten rechtsaf (Bilderdijklaan). Aan het einde van deze straat ziet u ons gebouw al liggen.

 

uit de richting Rozenburg

Neem het pontje tussen Rozenburg en Maassluis. Na het pontje rijdt u de Deltaweg af, tot u na de spoorovergang bij een kruising komt. Ga hier rechtsaf de Laan 1940-1945 op.

Bij de derde stoplichten gaat u linksaf de Bilderdijklaan in. Aan het einde van deze straat ziet u ons gebouw al liggen. 

 

Met behulp van Google Maps

Hieronder zie u onze locatie op Google Maps. Via deze routebeschrijving kunt u uw vertrekadres invullen en direct de route naar onze school berekenen.