Internationalisering

Rondom de uitwisseling in klas 3 leven vaak veel vragen bij ouders en leerlingen. Via deze link komt u op de pagina waar u de antwoorden kunt lezen op de meest gestelde vragen.

ELOS

Het Reviuslyceum is met ingang van augustus 2008 ELOS-school

geworden (Europa als leeromgeving op scholen). Dit betekent een bewuste keuze van onze school om onze leerlingen een extra goede start op de internationale opleidings- en arbeidsmarkt te geven.

 

Wat hoort er bij een ELOS-school?

 

Versterkt talenonderwijs (Cambridge, Goethe en DELF), bilaterale - en multilaterale uitwisselingen, het vak EIO en aandacht voor internationale ontwikkelingen in het curriculum, horen bij een ELOS-school en dus bij het Reviuslyceum!

 

European Parliament Ambassador School

Het Reviuslyceum is een European Parliament Ambassador School. Als Ambassador school krijgen leerlingen kennis van de Europese democratie en ontwikkelen zij vaardigheden mbt Europees burgerschap. Junior ambassadors zorgen ervoor dat Europa zichtbaar wordt in de school. Zij organiseren bijvoorbeeld reizen naar Brussel en Straatsburg en geven gastlessen.


 

 


Klik op de afbeelding om het bestand te openen in Acrobat Reader (pdf).Klik op de afbeelding om te openen in Acrobat Reader (pdf).