SOMtoday

Onze school maakt gebruik van het leerlingvolgsysteem SOMtoday. In dit systeem wordt naast de cijfer-  en absentieregistratie ook de speciale zorg per leerling geadministreerd.

Als ouders heeft u toegang tot SOMtoday. U kunt de resultaten van uw zoon(s)/dochter(s) bekijken. Zo blijft u snel en overzichtelijk geïnformeerd over hun prestaties.

De handleiding voor het gebruik van SOMtoday PDF-bestandvindt u hier.

De inlogcode voor SOMtoday heeft u aan het begin van het schooljaar per mail toegestuurd gekregen.

Vragen? Mail de administratie van onze school.

Klik hier om in te loggen (of klik op de afbeelding).