De mentoren

De middelbare school is in het begin altijd een beetje moeilijk. Je moet wennen aan een nieuw gebouw, nieuwe kinderen, nieuwe leraren en nieuwe vakken. Daarom heeft iedere klas bij ons een eigen mentor. Dit is een van je docenten.

Onze mentoren zorgen ervoor, dat je je bij ons zo snel mogelijk veilig en prettig voelt. De mentor houdt je resultaten in de gaten, geeft advies bij het leren en helpt als je ergens mee zit. Ook onderhoudt deze mentor contacten met je ouders of verzorgers. Een mentor is dus eigenlijk wel een beetje te vergelijken met je meester of juf van de basisschool. Natuurlijk kun je met problemen ook terecht bij de andere docenten. Ten slotte zijn de leerlingen het belangrijkste op onze school!