13 april 2017

Leerlingen-voetbaltoernooi scoort!

Onderwijs, Samenwerking tussen scholen

Het Lentiz Voetbaltoernooi voor leerlingen was vandaag weer een groot succes. Met écht Hollands voetbalweer streden de leerlingen een spannende strijd om de felbegeerde bekers. Sommige scholen hebben al een heel rijtje bekers staan en voor een aantal scholen kwam daar vandaag weer een beker bij!

Winnaars 1e prijs zijn:

Dames – 1e prijs voor het Reviuslyceum uit Maassluis

Heren 15 en jonger – 1e prijs voor het Geuzencollege in Vlaardingen

Heren 15+ – 1e prijs voor het Groen van Prinstererlyceum in  Vlaardingen

De jury bestaande uit Lentizlintje-drager Will van Wijk en Rien van Gruijthuijsen hielden ook dit jaar de scores en tijden nauwkeurig bij. Leo Cantineau was, zoals ieder jaar, de grote aanvoerder van het toernooi.

img_3093_dames-revius
geuzencollege_deze