08 juni 2023

Lesjesmiddag Revius MAVO groot succes!

Lesjesmiddag Revius MAVO groot succes!
Voor leerlingen van groep 8 uit de diverse scholen in en rond Maassluis breekt een spannende tijd aan: zij moeten een schoolkeuze maken. Om de leerlingen kennis met onze school te laten maken, zijn er vanmiddag lesjes voor leerlingen uit groep 8 gegeven. Na 2 lessen op het lyceum kwamen twee bussen vol enthousiaste leerlingen kwamen om 14.00u op school aan. Na een warm welkom in de aula kregen ze eerst uitleg over de Sport- en Kunstklas. De groep leerlingen werd vervolgens verdeeld over vijf lesgroepen. Iedere groep kreeg weer twee korte lessen van 25 minuten. Bij Kunst hebben leerlingen een eigen emotion geschilderd terwijl bij biologie zetmeel werd opgespoord. Leerlingen van klas 1 en 2 ondersteunden de docenten bij de lessen.

Hopelijk hebben deze lessen een goede eerste indruk gegeven van wie we zijn en hoe we lesgeven.

In de normale lessen speelt ook de iPad een grote rol. Graag vertellen we je hier meer over op een van de volgende momenten:
– 9 december 2019: Voorlichtingsavond ouders
– 3 februari 2020: Open Avond

Mocht je ook eens langs willen komen, of heb je vragen? Stel ze gerust via het contactformulier!