03 september 2020

Bezoek aan musical Soldaat van Oranje

Onderwijs
Foto's van het bezoek aan de musical Soldaat van Oranje.

Ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van ’t Groen en als aftrap van de herdenking van 75 jaar bevrijding hebben we met de hele school de musical Soldaat van Oranje in de Theater-hangaar in Katwijk bezocht.
Met ruim 900 leerlingen en 100 begeleiders zijn we in 18 bussen naar Katwijk gegaan. Daar hebben we een geweldige musical gezien met veel spektakel en prachtige decors. De techniek van de draaiende tribune liet het even afweten tijdens de voorstelling, maar dat mocht de pret niet drukken.
Het was de 2750e voorstelling en daarom was er na afloop voor iedereen patat en kwam de cast naar buiten voor een foto.
Al met al een geslaagde avond om nooit te vergeten.