Cursus & Consult

IJs(s)maken vanuit de basis

De training IJs(s)maken vanuit de basis is een praktische training van 1 dag met als doel IJsbereiders kennis te laten maken met de mogelijkheden om van verse en rauwe producten ijs te bereiden. Door zelf samenstellingen te maken voor pasta’s, sauzen, variëgati en infusies haal je meer uit het ambacht en onderscheid je je van de concurrentie.

Daarnaast is het mogelijk om de smaak naar eigen wens aan te passen. De cursus heeft een grotendeels praktische benadering met de toevoeging van de bijbehorende theorie.

IJs(s)maken vanuit de basis

Aanmelden voor het examen?

Data en inschrijven

Inhoud

Deze cursus wordt opgedeeld in vier thema’s:

Warme en koude Infusies
Sauzen en toppings
Variëgato
Gebruik van basis ingrediënten om een ijscompositie op smaak te brengen zonder fabrieksmatig geproduceerde pasta’s

Kosten

€235,00 exclusief BTW inclusief lesmateriaal en recepturen

Cursusduur

1 dag