Cursus & Consult

Knaagdierbeheersing (KBA) kennisbijeenkomst

Deze bijeenkomst is bedoeld voor het verlengen of behalen van de KBA-aantekening op de spuitlicentie. Aan bod komen: herkennen van knaagdieren en hun sporen, veiligheidsinformatie rodenticiden, afvoer van middelen, principes van IPM en de toepassing daarvan op knaagdierbeheersing op het eigen bedrijf, herkennen van risico’s in en rond bedrijfsgebouwen, stappenplan maken en logboek bijhouden voor het eigen bedrijf. Ervaringen van de deelnemers worden uitgewisseld en door de docent met de deelnemers besproken. De deelnemers die de aantekening komen behalen ontvangen het boek Geïntegreerde knaagdierbeheersing. Bij de deelnemers die komen verlengen, en het boek al hebben, worden de kosten van het boek van de deelnameprijs afgetrokken. Wel vragen we u uitdrukkelijk het boek mee te nemen naar de bijeenkomst.

N.B. Dit betekent niet dat je daarna deze middelen ook buiten mag inzetten. Voor deze toepassing geldt een extra KBA-GB bijeenkomst en een KBA-GB examen. Meer informatie hierover is te vinden in de brochure van Bureau Erkenningen klik hier of neem bij vragen even contact met ons op.

Knaagdierbeheersing (KBA) kennisbijeenkomst

Starten met deze cursus?

Data en inschrijven

Inhoud

Tijdens deze bijeenkomst worden de actualiteiten op het gebied van Knaagdierbeheersing (KBA) behandeld.

Voorkennis

Een geldige gewasbeschermingslicentie (indien je deze niet bezit volgt er nog een aanvullend examen voordat je de licentiepas ontvangt).

Kosten

€ 90,- excl 21% btw

Cursusduur

1 dagdeel