Cursus & Consult

Leerlijn Leidinggeven

Speciaal voor assistent bedrijfsleiders, teamleiders en meewerkend voormannen en -vrouwen heeft Lentiz| Cursus & Consult een nieuwe opleiding Leidinggeven ontwikkeld. Een afwisselend praktisch trainingsprogramma, bestaande uit 3 masterclasses. Hét programma voor iedereen werkzaam in het middenkader, die het beste uit zichzelf en zijn/haar team wil halen.

 

Doel

Na het doorlopen van de opleiding ben je in staat om jouw rol als beginnend leidinggevende stevig op te pakken en zelfverzekerd verder inhoud te geven. Dat komt zowel jouw persoonlijke ontwikkeling als het bedrijf ten goede.

Nieuw netwerk

Met het volgen van een of meerdere masterclasses wordt niet alleen jouw kennis verrijkt, maar word jou eveneens een nieuw netwerk geboden. Elke bijeenkomst vindt plaats bij een ander bedrijf zodat je een kijkje in de keuken krijgt. Daarnaast wordt er samen gegeten. Ook is er tijd om op informele wijze ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

 

Leerlijn Leidinggeven

Starten met deze cursus?

Data en inschrijven

Inhoud

De opleiding bestaat in totaal uit drie masterclasses:

Effectief instrueren (2 bijeenkomsten)

Resultaat gericht leidinggeven (2 bijeenkomsten)

Van leidinggevende naar manager (3 bijeenkomsten)

Voor meer informatie vraag via cursus-consult@lentiz.nl de folder aan.

 

Voorkennis

Elke masterclass is afzonderlijk te volgen of opeenvolgend, bij het doorlopen van de Leerlijn Leidinggeven. Om inzicht te krijgen in de achtergrond, kennis en ervaring wordt voor aanvang van een masterclass aan de cursist gevraagd om online een aantal vragen te beantwoorden. Op basis hiervan ontvangt de cursist een advies over welke masterclass het best bij zijn of haar niveau aansluit.

 

Kosten

€ 1995,-  excl. 21% btw

Zowel de Leerlijn Leidinggeven als elke Masterclass komt in aanmerking voor Colland subsidie

Cursusduur

7 dagdelen van 15.00 –  20.00 uur inclusief maaltijd