Cursus & Consult

Special: Meesterlijke IJstaarten

Specials zijn exclusieve dagtrainingen die de focus leggen op één onderwerp. In deze special gaan we in op het creëren en perfectioneren van ijstaarten.

Doe inspiratie op, leer nieuwe technieken en maak spannende smaakcombinaties!

De cursus is heel praktijkgericht. Na een demo waarin we de theorie behandelen, ga je zelf aan de slag. Je maakt een variegato, verschillende soorten sorbet- en roomijs en parfait. En je maakt twee verschillende ijstaartjes. Je bouwt de taarten op, glaceert ze en decoreert ze. Zowel voor beginnende als gevorderde ijsbereiders. Breid je ijstaartenassortiment uit of kijk met hernieuwd inzicht naar je bestaande assortiment.

ijstaarten-nils

Special: Meesterlijke IJstaarten

Starten met deze dagcursus?

Data en inschrijven

Inhoud: Special: Meesterlijke IJstaarten

Tijdens deze eendaagse cursus leer je een ijstaartje ‘from scratch’ op te bouwen. Waaruit bestaat een ijstaartje, hoe combineer je de verschillende ijssoorten, hoeveel lagen is ideaal? Na deze cursus kun jij (verder) aan de slag met ijstaarten.

Bekijk hier alle cursussen van het IJscentrum

Kosten

€245,00 exclusief BTW en inclusief cursusmateriaal en grondstoffen.

De cursus vindt plaats op het IJscentrum in de Food Innovation Academy in Vlaardingen

Voorkennis

De cursus is bedoeld voor ijsbereiders die hun ijstaartenassortiment willen introduceren of uitbreiden. IJssalons die in het najaar geopend zijn, doen er goed aan om ook ijstaarten in het assortiment op te nemen.

Cursusduur

1 dag

De cursus wordt verzorgd door het IJscentrum, gevestigd in de Food Innovation Academy in Vlaardingen