Cursus & Consult

Workshop 1: wokken, spekkoek en pandanijs

Deze zomer op zoek naar de combinatie Leuk, Lekker en Leerzaam? Díe vind je in de Sweet Asian Summerschool, van Meester Chef Tim Kan en Meester Patissier Hidde de Brabander. Eind juli tref je dit culinaire topduo in de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Meld je aan voor één van de vier workshops en word zelf meester in de Aziatische keuken.

Wat ga je doen?

Tijdens het hartige deel van deze workshop ga je aan de slag met de basis van de Chinese keuken. Je leert de wok te gebruiken voor verschillende garingstechnieken, zoals bakken, frituren en stomen. Uiteraard komen ook de diverse snijtechnieken aan bod. Het zoete deel draait om het maken van traditionele spekkoek. Dit serveer je met een heerlijk, zelfbereid pandan roomijsje. Nadien kun je al je gemaakte producten (natuurlijk met uitzondering van het ijs) mee naar huis nemen. Met het oogpunt op het milieu, vragen we je hiervoor je eigen verpakkingen mee te nemen.

Lentiz| Cursus & Consult - Asian summerschool

Workshop 1: wokken, spekkoek en pandanijs

Starten met deze workshop?

Data en inschrijven

Thema

Wokken, spekkoek en pandanijs

Door Tim Kan en Hidde de Brabander

credits: ‘Foto’s Aldwin van Krimpen / Jeff Leung’

Kosten

€95,- inclusief BTW

Cursusduur

1 dag van 10.00 – 17.00 uur