Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Aanmelden talentgroepen

Als daltonschool vinden wij het belangrijk om je de kans te geven je talenten te ontdekken of verder te ontwikkelen. Elke vrijdagmiddag zijn er leraren in de school die na de lessen met een groep een de slag gaan.

De talentgroepen worden gegeven in drie verschillende periodes:

  • Periode 1: tussen de herfst- en kerstvakantie
  • Periode 2: tussen de kerst- en voorjaarsvakantie
  • Periode 3: tussen de voorjaars- en meivakantie

Je meld je nu aan voor periode 1, het aanmelden voor de andere periodes komt later in het schooljaar opnieuw langs. Weet je nu al dat je alle periodes mee wilt doen? Leuk! Geef dat dan hieronder in het formulier meteen aan.

De uitzondering hierop is het aanmelden voor de talentgroep toneel. Hier meld je je eenmalig aan en werk je het hele schooljaar toe naar de voorstellingen in april 2020.

Talentgroep toneel 

Toneel is elke vrijdagmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur. De eerste bijeenkomst is op vrijdag 8 november en samen werk je toe naar de voorstellingen op 1 en 2 april 2020. De kosten om mee te doen met toneel zijn eenmalig €50,-.

Talentgroep sport, kunst, techniek, dans en muziek

De andere talentgroepen worden gegeven in drie verschillende periodes, altijd op vrijdag om 14.30 uur. De talentgroepen sport, kunst, techniek, dans en muziek starten allemaal met de eerste periode op vrijdag 1 november om 14.30 uur. De kosten om mee te doen zijn per periode €35,-. De talentgroepen dans en muziek zijn nieuw, daar zijn de kosten €15,- per periode voor.

Aanmeldformulier

  • Persoonsgegevens

    Lentiz Onderwijsgroep gebruikt de door jou via dit formulier verzonden persoonsgegevens enkel en alleen voor het organiseren van deze activiteit. De gegevens worden voor geen ander doel gebruikt.