Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Aanmelden leerjaar 1

Je gaat volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs. Wat leuk dat je voor onze school hebt gekozen! We heten je van harte welkom.

Aanmelden

Als de keuze op onze school is gevallen, willen we je graag samen met je ouder(s)/verzorger(s) ontmoeten. Normaal gesproken hebben we een kort kennismakingsgesprek op school. Gelet op de huidige situatie bepalen we op een later moment of het kennismakingsgesprek digitaal of fysiek zal plaatsvinden.

Het digitale aanmeldformulier kun je vanaf de kerstvakantie 2021 tot en met vrijdag 11 maart 2022 op deze pagina vinden. Hier vul je de eerste belangrijkste gegevens in. Op dit formulier kies je samen met je ouder(s)/verzorger(s) een beschikbare tijd uit waarop je dit kennismakingsgesprek (online) wilt voeren. Want ondanks alle maatregelen vinden we het heel fijn je samen met je ouder(s)/verzorger(s) te leren kennen!

Nadat je onderstaand aanmeldformulier hebt ingevuld krijg je een bevestiging via e-mail. Lees deze e-mail goed door.

Voorbereiding kennismakingsgesprek

Wat we leuk vinden is als je tijdens het gesprek iets kunt laten zien waar je trots op bent en je iets over wilt vertellen. Zoals een voetbal omdat je elke vrije minuut op het veld te vinden bent, een filmpje dat je zelf in elkaar hebt gezet of een kledingstuk dat je zelf hebt ontworpen. Kies iets wat bij je past en meer over jou vertelt.

Normaal gesproken nemen wij belangrijke formulieren op school in ontvangst. Wij willen je in deze situatie vragen na aanmelding onderstaande formulieren naar ons op te sturen via de post:

  • Adviesformulier basisschool met unieke code;
  • Een ingevuld NAW-formulier dat meegestuurd wordt met de bevestiging via e-mail;
  • Indien aanmelding voor Het Groene Lyceum ook een ingevuld intakeformulier dat meegestuurd wordt met de bevestiging via e-mail.

Dit kan naar:

Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum
t.a.v. administratie
Prof. Holwerdalaan 62
2672 LD Naaldwijk

Meer informatie

Heb je een vraag over onze school en het aanmelden? Stel deze dan via daltonmavo@lentiz.nl of daltonhetgroenelyceum@lentiz.nl. Wij zorgen dat de juiste persoon contact met je opneemt.