Dalton

Aanmelden leerjaar 1

Je gaat volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs. Wat leuk dat je voor onze school hebt gekozen! We heten je van harte welkom.

Als de keuze op onze school is gevallen, willen we je graag samen met je ouder(s)/verzorger(s) ontmoeten. Het intakegesprek vindt plaats op school.

Het digitale aanmeldformulier is vanaf de kerstvakantie t/m 10 maart 2023 weer beschikbaar op onze website. Heb je nog vragen met betrekking tot aanmeldingen neem dan contact met ons op via de telefoon of mail: dalton@lentiz.nl

Voorbereiding intakegesprek

Wat we leuk vinden is als je tijdens het gesprek iets kunt laten zien waar je trots op bent en je iets over wilt vertellen. Zoals een voetbal omdat je elke vrije minuut op het veld te vinden bent, een filmpje dat je zelf in elkaar hebt gezet of een kledingstuk dat je zelf hebt ontworpen. Kies iets wat bij je past en meer over jou vertelt.

Je neemt mee naar school:

  • Adviesformulier basisschool met unieke code;
  • Een ingevuld NAW-formulier dat meegestuurd wordt met de bevestiging via e-mail;
  • Indien aanmelding voor Dalton MAVO of Dalton Het Groene Lyceum ook een ingevuld intakeformulier dat meegestuurd wordt met de bevestiging via e-mail.

Postadres:

Lentiz | Dalton
t.a.v. administratie
Prof. Holwerdalaan 62
2672 LD Naaldwijk

Meer informatie

Heb je een vraag over onze school en het aanmelden? Stel deze dan via dalton@lentiz.nl. Wij zorgen dat de juiste persoon contact met je opneemt.