Dalton

Aanmelden Meet & Greet

Op donderdag 11 januari 2024 zijn de leerlingen van groep 8 welkom voor een Meet & Greet bij Lentiz | Dalton College.

Tijdens deze lesjesochtend en -middag krijg je de kans om sfeer te proeven in onze school en te ontdekken hoe het is om les te krijgen bij het Dalton College. We laten verschillende vakken zien, je maakt kennis met het daltononderwijs en we hopen dat het voor jou na dit moment duidelijker is of het Dalton College een geschikte middelbare school voor jou is.

Ronde 1: 9.15 – 11.15 uur (inloop 9.00 uur)
Ronde 2: 12.15 – 14.15 uur (inloop 12.00 uur)

Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Let op: In de meeste gevallen melden basisscholen zich aan voor de hele klas. Bent u een ouder/verzorger en wilt u graag dat uw kind meeloopt tijdens onze Meet & Greet? Vraag eerst even bij zijn/haar leerkracht na of de klas gezamenlijk komt op één van de momenten. Zo niet, dan is uw kind uiteraard ook individueel van harte welkom.

Op dinsdag 23 januari wordt er voorafgaand aan de open dag een extra Meet & Greet georganiseerd voor de leerlingen die op 11 januari niet aanwezig kunnen zijn. Aanmelden is eenvoudig via het formulier >>

Vragen? Mail naar daltoncollege@lentiz.nl

  • Alleen in te vullen als je een basisschoolleerkracht bent.
  • Vul hier 1 in als je je individueel wilt aanmelden. Als je een basisschoolleerkracht bent, vul je hier het aantal leerlingen uit jouw klas(sen) in.
  • Persoonsgegevens

    Lentiz Onderwijsgroep gebruikt de door jou via dit formulier verzonden persoonsgegevens enkel en alleen voor het organiseren van deze activiteit. De gegevens worden voor geen ander doel gebruikt.