Floracollege

Bericht na eerste schoolweek 2020

De eerste schoolweek zit erop. De nieuwe brugklasssen zijn gestart met het introductieprogramma. Alle startgesprekken hebben plaats gevonden. De eerste twee lesdagen zijn een feit. We zijn weer een school zoals een school hoort te zijn. Helaas zitten er nog een aantal knelpunten in het rooster betreffende onze dislocatie Dalton. De roostermakers zijn hard aan het werk om deze knelpunten op te lossen.

 

Op de dislocatie Dalton kan nog geen gebruik worden van de catering. Op Floracollege zelf is de catering in de pauze’s weer geopend. Verder er zijn er vragen over het omkleden bij de lessen lichamelijke opvoeding. We kunnen en mogen weer gebruik maken van de kleedkamers. Dit geldt ook voor het gebruik van de schoolkluisjes.

 

Volgende week krijgt het introductieprogramma van de brugklassen een vervolg. Voor de tweede tot en met de vierde klassen wordt lesgeven volgens het lesrooster. We verzoeken u en uw zoon of dochter dit rooster voor vertrek van huis goed te bekijken. Door de onzekere toekomst door Corona vinden regelmatig wijzigingen plaats. Voor uw zoon en dochter geldt bij klachten thuis blijven en laten testen. Dit geldt ook voor onze medewerkers. Alleen samen houden we Corona onder controle.

 

Het is al jaren een goed gebruik dat aan het begin van het schooljaar de fotograaf de school bezoekt. Maandag 7 september as. staan de camera’s weer opgesteld om een prachtige foto van uw zoon of dochter te maken. Dit jaar worden er geen groepsfoto’s gemaakt. U krijgt op een andere wijze een foto met de klasgenoten aangeleverd.

 

Met vriendelijke groet,
Jan Eliens

Directeur

Terug naar het nieuwsoverzicht