Floracollege

Diploma uitreiking

De uitslagen zijn bekend! Het zal de komende periode voor een aantal nog even spannend zijn i.v.m. de herkansingen, maar we hebben alle vertrouwen in een goede afloop!!

Op 5 en 6 juli zijn de diploma-uitreikingen. Zoals jullie al hebben kunnen lezen, doen we dat net als voorgaande twee jaar via een drive-through. Dit zal er als volgt uitzien:

Iedere leerling wordt voor een bepaald tijdstip uitgenodigd; het voertuig waarmee jullie komen, mag alles zijn. We hebben limousines, oldtimers, mini’s, busjes, tractoren en gezinsauto’s gezien; ook zijn er leerlingen geweest die hun bootje hebben aangelegd en vanaf daar naar de plek van de diploma-uitreiking zijn komen lopen. Alles kan en je kunt iedereen meenemen wie je maar wilt! We gaan er een feest van maken!

Er wordt gezorgd voor muziek terwijl jullie wachten. Als je aan de beurt bent, stap je uit bij de rode loper, je mentor ontvangt je daar, er wordt een eerste foto gemaakt en jullie lopen naar de tafel waar het diploma getekend zal gaan worden. De auto rijdt een stukje door, iedereen die erin zit, kan uitstappen om mee te luisteren en te kijken en foto’s te maken. Bij de tafel word je persoonlijk toegesproken door je mentor. Je tekent je diploma onder toeziend oog van veel docenten en je familie. Je krijgt een cadeautje mee, je stapt met je gevolg weer in en dan kan je lekker feest gaan vieren!

Wij hebben er heel veel zin in!!!

Tot 5 of 6 juli!

Terug naar het nieuwsoverzicht