Kerstmarkt 2018

Op woensdag 19 december organiseerde het Floracollege haar jaarlijkse kerstmarkt. Ook dit jaar is dat weer een succes geworden. Er waren veel mensen die de kerstmarkt bezochten. Dit is ook terug te zien in het bedrag wat opgehaald is. Er is ruim €2500,- opgehaald!


Er waren ook dit jaar weer veel activiteiten te doen. Uiteraard was er veel eten te koop. In de verschillende kraampjes konden er o.a. koekjes en suikerspinnen worden gekocht. Ook stond het bekende rad van fortuin er weer. De bezoekers konden loten kopen om zo mooie prijzen te winnen. Veel mensen konden met een mooie prijs naar huis gaan.


De versiering was ook weer mooi en helemaal in de kerstsfeer. Bij de ingang brandden er fakkels en kon je meteen binnen kijken bij de kas. Daar stonden mooie kerststukken, gemaakt door de leerlingen van het Floracollege. De bezoekers konden hier zelf ook kerststukjes maken. En natuurlijk konden er mooie kerststukken voor thuis gekocht worden. Buiten brandden een gezellige vuurkorf en langs de ezel kon men de school binnenlopen en kwam daar direct de verschillende mooi versierde kraampjes tegen. Hierin waren allerlei dingen te koop of kon men spelletjes doen. Ook was er in de gymzaal de mogelijkheid om te sporten.


De kerstmarkt was een groot succes en we hopen dat dit volgend jaar hetzelfde is!


(foto's en tekst door 4e jaars leerling Sven Dekker)